Cuti Panjang Hujung Minggu Ni. Apa Kata Masak

Cuti Panjang Hujung Minggu Ni. Apa Kata Masak

Cuti panjang hujung minggu ni. Apa kata masak SPECIAL untuk keluarga tersayang.

Cuba masak ITIK SALAI MASAK LOMAK CILI API ke?
Takpun GHONDANG ITIK ke kan. Confirm mak mertua sayang lebih. Laki sendiri hopkos la kan 五五
Kalau bujang macam admin, masak untuk mak ayah pun boleh 不不

Mano nak dapek itik eh?
FORMENIAGA ado jual haaaa. Gebu-gebu itik kita bela. Tapi kalau dah proses, tak gebu dah la 不

RM15 SIAP PROSES / KG. Tinggal nak masuk kuali je.
Kalau nak sembelih sendiri, kita kasi yang hidup-hidup yang duk quack-quack tu.
RM12/kg.

Dah masak itik, ado lak pencuci mulut eh kan.
Ace buat jagung kukus campur butter ke, takpun bubur jagung ke, jagung cheese leleh tu pon sodap. Haaaa mengancam menu hujung minggu ni.

RM3 sepeket. Tidak menggunakan racun kimia. Kita tanam sendiri, dijaga penuh kasih sayang oleh abam-abam sado.
Buat sendiri, baru la puas hati kan. Sepeket dua tak cukup, ada customer sekali borong 10 paket TERUS, nak bawak balik kampung katanya.

Apa lagi, hallo halo kami untuk order.

崢hatsapp :
http://hi.jomwasap.my/FORMENIAGA

WAZE : Formeniaga

Call : 0178838445(Nonong)


About Us

  • Formeniaga

    FORMENIAGA has been operating since 2009. Our core operations consist of Agri4me, Pets4me and Print4me. Our frontline people are supported by a highly committed individual to deliver the best service to our customers.